D-A-D på Arbis
Publicerat den 11 oktober, 2024

D-A-D firade sitt 40-årsjubileum med en explosiv spelning på Arbis i Norrköping. Som support hade de The Dahmers.

På ett fullsatt Arbis återser jag The Dahmers. Jag såg dem tidigare i år på en festival, och precis som då inledde de konserten med full kraft. Bandet kastade sig rakt in i sitt intensiva set, och deras energiska scennärvaro märktes direkt. De rivstartade och höll tempot uppe genom hela spelningen med sin unika blandning av skräckinfluerad garagepunk och rock ’n’ roll. Det är alltid roligt att se The Dahmers, och de bjuder verkligen på en underhållande show.

Trots att det var en torsdagskväll var hela lokalen fullsatt, och publiken var på helspänn redan innan bandet klev ut på scenen.

Som en del av sin pågående jubileumsturné levererade D-A-D en intensiv spelning inför en entusiastisk publik, bestående av både yngre och äldre fans. Att se basisten Stig Pedersen med sina ikoniska, specialdesignade tvåsträngade basar var en upplevelse i sig, och det bidrog till både den visuella och musikaliska helheten.

Trots att det blev väldigt varmt i lokalen förblev stämningen på topp. D-A-D visade att de, även efter fyra decennier på scen, fortfarande kan leverera en kraftfull show.

Artist: D-A-D

Support: The Dahmers

Datum: 10 oktober, 2024

Plats: Arbis

Ort: Norrköping

Bilder på The Dahmers.

Läs alla inlägg om Arbis | D-A-D | Norrköping | The Dahmers

Våra senaste spelningar: