Thomas Stenström på Gröna Lund, 2024
Publicerat den 13 september, 2024

Bilder på Thomas Stenström. Foto: Anette Nilsson. 

Thomas Stenström är tillbaka på stora scenen på Gröna Lund för att avsluta konsertsommaren 2024 med ett stopp på sin Superlativ Tour.

För nästan exakt två år sedan spelade Thomas Stenström på Gröna Lund, han hoppade ner från scenen och bröt foten. Efter det spelade han klart konserten med de bevingade och numera i sten inristade orden ”De säger att den är bruten, jag säger: It’s only rock’n’roll”.

Stenström avrundar en fin konsertsommar på Gröna Lund. En sommar som började lite osäkert med nyinfört väskförbud men efter ett tag satte sig en väl fungerande struktur för både besökare och Grönan. Man vet numer vad som gäller och väskförbudet har gått och blivit självklart. Tänk vad man vänjer sig snabbt.

Det är en fin kväll med fantastisk solnedgång strax innan Thomas går på och det är lite höstkänsla i luften. Det är mycket folk på plats denna septemberkväll och Stenström lovar att spela till parken är tom, även om det är på måndag. Han säger också att han har som mål att ha fyra stenar i backen. Sjukvårdarna får vara redo med andra ord. Självklart får vi höra hitsen och det är en helt klart värdig avslutning på sommaren. 

Vill ni läsa mer om Thomas Stenströms tidigare konserter kika på länken nedan:

Artist: Thomas Stenström

Datum: 13 september, 2024

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Foto: Anette Nilsson

Text: Liselott Lindberg & Anette Nilsson  

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Thomas Stenström

Våra senaste spelningar: