RIX FM Festival i Kalmar 2024
Publicerat den 10 augusti, 2024

Äntligen var det fredag igen och dags att åka till Kalmar, för att ännu en gång uppleva RIX Fm festival.

Liksom tidigare år och till min enorma glädje så kommer Beatrice Robertsson och Simon Lingmerth in på scenen. Trotts det regniga vädret har dom, genom sin härliga scennärvaro och publikkontakt en fantastisk förmåga att få igång publiken. Det lyfter ytterliggare med ett bra urval av låtar som fångar publiken att sjunga och dansa med i låtarna. När introshowen är klar backar dom och körar istället till kvällens artister.

Därefter kommer kvällens värdar: Laila och Roger från Rix Morronzoo in på scenen och presentera första artisten: Victor Crone. Någonstans i låt två slutar det äntligen regna och vi får den där fantastiska härliga sommarkvällen. Laila och Roger är med under hela kvällen, både för att presentera artisterna, men även underhålla på olika vis med prat, skämt och diverse lekar, t-shirt- / keps regn och mycket mer. Otroligt bra och underhållande.

Varje gång jag är på RIX FM Fesival så blir jag så imponerad. Både av urvalet av artister, en otrolig bladning där det finns något för alla. Dessutom att man får upptäcka helt nya artister. Den här gången fick jag upptäcka Arwin en ung kille med fantastisk röst och härligt utstrålning som jag är helt säker på att vi kommer höra mer av i framtiden. För mig personligen var det en enorm lycka att återigen få se en av mina favoritartister: Mapei, alldeles för länge sen jag såg hennes konsert, det här gav en enorm mersmak så jag hoppas att höra mer av henne live snart. Skoj även att se Takida live igen.

Jag tycker det är ett bra och spännande koncept med drygt 2 timmar konsert och istället för ett band eller artist, få 5 – 10 stycken som istället levererar några få låtar vardera, som tidigare år levererade alla fantastisk musik och shower.

 

RIX FM Festival i Kalmar

Datum: 9e Augusti 2024

Våra senaste spelningar: